Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi
Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi
Son Dakika

3 yaşındaki kızını öldürdü

Mart 2020'de Çerkezköylü Meryem Doğan, Yakut İpek ile ilk evliliğinden olan kızı Şükran Nur İpek'i karnından yumrukladı.

3 yaşındaki kızını öldürdü
Paylaş:

Mart 2020'de Çerkezköylü Meryem Doğan, Yakut İpek ile ilk evliliğinden olan kızı Şükran Nur İpek'i karnından yumrukladı. Karnı ağrıyan ve kusma şikayeti olan Şükran Nur, annesinden su istedikten sonra sonra bayıldı. Hastaneye kaldırılan Şükran Nur doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hastane muayenesine göre, iç kanama ve daha sonra şüpheli ölüm olarak bildirildi. 

Yaramazlık yaptığı için vurmuş

Annenin verdiği ilk ifadeye göre yaramazlık yapan kızının karnına 3 kez şiddetli vurduğunu belirterek "Kısa süre sonra kızımın karnı ağrımaya başladı ve ardından kustu. Kızımı hastaneye götürmedim ve tedavi amaçlı ağrı kesici verdim. Ertesi gün sabah saatlerinde ise benden su istedi, yerde baygın duruyordu. O zaman eşimle hastaneye götürdüm" dedi.

Bu haber Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Son Dakika Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Büyükşehir meclisi toplanıyor

Akışın sonuna geldiniz.