Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi
Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi
Yaşam

Dr. Ocak Korhan Özduru, Seda Sayan’ın programında hipnozu anlattı

Hipnozun etkileri ve kitapları büyük ilgi gördü Türkiye'nin tanınmış Trapist ve Sosyolog, Klinik Psikoloji Doktoru Ocak Korhan Özduru, TV yayıncılığının sevilen isimlerinden Seda Sayan’ın sunduğu “Seda Sayan ile Her Şey Masada” programına konuk oldu. Programda hipnozun insan psikolojisi üzerindeki etkileri, bilinçaltı süreçleri ve terapi alanındaki bilimsel temelleri hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Dr. Ocak Korhan Özduru, Seda Sayan’ın programında hipnozu anlattı
Paylaş:

Seda Sayan’dan tam not aldı

Programın akışı boyunca hipnozun doğru uygulandığında bireyin yaşam kalitesini nasıl yükseltebileceğini örneklerle anlatan Dr. Özduru, izleyicilerden ve stüdyodan büyük ilgi gördü. Seda Sayan, Dr. Özduru’nun bilgi birikiminden etkilendiğini belirterek kendisini yeniden programa davet edeceğini ifade etti.

Kitaplarıyla geniş kitlelere ulaşıyor

Dr. Ocak Korhan Özduru, hipnozun modern psikolojiyle uyumlu yönlerini anlatan kitaplarının da programda büyük merak uyandırdığını dile getirdi. Özduru, insanların bilinçaltı farkındalıklarını artırmaları halinde yaşamlarında pozitif dönüşüm yaratabileceklerini vurguladı.

Bu haber Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yaşam Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.