Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi
Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi
Yaşam

Sakarya Ahde Vefa Grubu 'Fas Kültür Gezisi'ni başarıyla tamamladı

Zengin kültürel izlerle dolu bir yolculuk. Sakarya Ahde Vefa Grubu, yıllık faaliyet planı kapsamında düzenlediği yurt dışı kültür gezisini başarıyla tamamladı. Grup adına açıklamada bulunan Dr. Fehmi Çelebi, Fas’a gerçekleştirilen programın hem kültürel hem sosyolojik açıdan son derece verimli geçtiğini belirtti.

Sakarya Ahde Vefa Grubu 'Fas Kültür Gezisi'ni başarıyla tamamladı
Paylaş:

Katılımcılar unutulmaz anılarla döndü

Fas kültür gezisine katılanların, neşeli ve keyifli bir zaman dilimi geçirdiğini ifade eden Dr. Çelebi, farklı illerden gelen katılımcılar arasında sıcak bir dostluk köprüsü kurulduğunu söyledi. Gezi boyunca edinilen anıların, hem bireysel hem de toplumsal açıdan unutulmayacak deneyimler sunduğunu vurguladı.

“Her yeni deneyim bize bir şey katar”

Yeni coğrafyaların, kültürlerin ve yaşam biçimlerinin katılımcılara önemli katkılar sağladığını belirten Çelebi, şunları dile getirdi; “Her yaşanan olay insana mutlaka bir şeyler katar. Bizler de bu farklı coğrafyayı, insanlarını, kültürel yapısını ve yaşam biçimlerini yerinde görerek birçok yeni bilgi ve deneyim kazandık. Faydalı ve bize uygun olanları elbette dikkate alırız.”

Teşekkür ve yeni program mesajı

Bu anlamlı kültür gezisinin gerçekleşmesine katkı sunan tüm destekçilere teşekkür eden Dr. Fehmi Çelebi, sözlerini şu temenniyle tamamladı; “Bu güzel programın hayata geçirilmesinde emeği geçenlere ve katılarak destek sağlayan arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Bir başka programda, bu yüksek seviyeli ve eğlenceli zaman dilimini hep birlikte yeniden yaşamayı diliyorum.”

Bu haber Haber Fora - Türkiye'nin Gündemi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yaşam Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.